İLETİŞİM 0262 643 74 47

Proje Detay

TADİLAT İŞLERİ , DEKORASYON İŞLERİ

Proje Bilgi

TADİLAT İŞLERİ , DEKORASYON İŞLERİ

Proje Detayı

Yapım Tarihi : 2022
Kat Sayısı : 10
Konut Alanı :
80
  • Proje Yeri :
  • Kocaeli,Gebze,İstanbul,
  • PROJE AÇIKLAMASI
  • PROJEYE AİT RESİMLER
  • KAT PLANI

 FİRMAMIZ : BÜNYESİNDE ÇALIŞAN ; DENEYİMLİ VE İŞİN EHLİ KADROLARINI ; İNŞAAT , ÇELİK KAYNAK , TAAHHÜT ,  TADİLAT İŞLERİ,  MOBİYLA  , AHŞAP , DEKORASYON ,TESİSAT  , ÇATI ve İZOLASYON İŞLERİ ......ALANLARINDA ; SANAYİ KURULUŞLARIMIZ , FABRİKALAR VE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMUŞ BULUNMAKTADIR . BÖYLELİKLE ; SANAYİ KURULUŞLARIMIZ VE HALKIMIZA , A  dan  Z ye TÜM YAPI ve ÇELİK SEKTÖRÜNDEKİ İHTİYAÇ VE İSTEKLERİNİ KARŞILAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.....

Evler en çok zaman geçirilen alanlardır. Herkesin kendini en rahat hissettiği yer evidir. İnsanın kendini ait hissettiği alanlar temiz ve ferah olmalıdır. Temizlikten sonra gelen konular ise tadilat ve dekorasyon işleridir. Tadilat ve dekorasyon ev bakımının temelidir. Ev tadilatı daha çok erkeklerle ilişkilendirilen bir konudur. Hemen her erkek de evdeki bir takım tadilat gerektiren durumlarda sorunu çözmeyle uğraşır. Evdeki tamir araç ve gereçlerinin sayısı, tamir işini üstlenen kişinin niteliği ve sorunun zorluk derecesi probleminin çözümünü doğrudan etkileyen faktörlerdir. Ağır işler barındırmayan tadilat işleriyle uğraşmanın erkekler üzerinde rahatlatıcı etkiler sağladığı yönünde bir takım araştırma sonuçları bile vardır. Ama tadilat meselesi elektrik gibi hassas konuları kapsıyorsa mutlaka bir profesyonelden yardım almak gerekir. Çünkü bu tip konular hiç ihmal edilmemesi gereken konuların başında gelir. Yine tadilat esnasında gerek duyulan kesici ve delici aletler çok dikkatli şekilde kullanılmalıdır. Tecrübesiz kişiler bu tip bir durumda yine profesyonel yardım almaktan kaçınmamalıdır.

Tadilat meselesi ne kadar erkeklerle ilişkilendiriliyorsa dekorasyon meselesi de kadınlarla o kadar çok ilişkilendirilmektedir. Gerçekten de kadınlar evlere nasıl zarafet ve şıklık katılacağını erkeklerden çok daha iyi bilirler. ev dekorasyonunun, temelinde ahenk vardır. Bu koltuklar, halılar, vitrinler gibi mobilyalar arasında da olabilir; parkeler, duvarlar, tavanlar gibi odanın parçaları arasında da olabilir. Dekorasyon tüm bu bileşenlerin sonunda oluşan ve estetik bir taraf barındıran uyum hesabıdır. Vazolar, saatler, çerçeveler, heykeller ve tablolar gibi pek çok unsur dekorasyon için kullanılan objelerdir.

Tadilat konusunda olduğu gibi dekorasyon konusunda da bir takım profesyonel yardımlar mümkündür. Bu yardımlar iç mimarlardan ya da dekoratörlerden alınır. İç mimar , duvarlar ve tavan gibi yapı birimlerini de kapsayacak şekilde temel değişiklikler yapabilir. Dekoratörler ise mekanı değiştirmezler, mekanın tasarımını değiştirirler. Bazı projelerde iç mimar ve dekoratör birlikte çalışabilirler.

 

TADİLAT İŞLERİ

DEKORASYON İŞLERİ

  1. BOYA İŞLERİ
  2. BADANA İŞLERİ
  3. DESENLİ DEKORATİF EFEKT BOYA İŞLERİ
  4. DUVAR KAĞIDI İŞLERİ
  5. ASMATAVAN İŞLERİ
  6. KARTONPİYER İŞLERİ
  7. BÖLME DUVAR İŞLERİ
  8. GERGİ TAVAN İŞLERİ
  9. ALÇI İŞLERİ
  10. PARKE ,LAMİNAT PARKE İŞLERİ
  11. TADİLAT İŞLERİ
  12. FAYASNS,SERAMİK ZEMİN DÖŞEME İŞLERİ
  13. MOBİLYA İŞLERİ
  14. KAPI İMALATI
  15. MELAMİN KAPI,AHŞAP KAPI İMALATI VE MONTAJI
  16. ÇELİK KAPI İMALATI
  17. MERMER,GRANİT İŞLERİ
  18. MUTFAK DOLAPLARI İMALAT VE MONTAJI
  19. A dan Z ye TÜM YAPI TADİLAT İŞLERİ - DEKORASYON İŞLERİ

 

 

KOMŞU İNŞAAT

© 2016. KOMŞU İNŞAAT www.www.komsuinsaat.com.tr